4600 Køge, Vangevej 6B

DETALJER

 • Sagsnr B1488
 • Adresse Vangevej 6B
 • Postnr. /By4600 Køge
 • Type Villa
 • Kontant 5,500,000 Kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 3,840 Kr.
 • Energimrk. C
 • Bolig 200 m²
 • Grund 1577 m²
 • Rum 5
 • Plan 1
 • Byggeår 1981

Vis stort kort

Vangevej 6BFantastisk liebhaveri med havegrund direkte ned til Tryggevælde ÅMed denne udsøgte beliggenhed er du garanteret den smukkeste udsigt og ikke mindst den mest storslåede natur lige udenfor din hoveddør. Her hviler fredede eng- og skovarealer i nær forening med den smukke kystlinje og ikke mindst den charmerende Tryggevæde Å, der bl.a. løber direkte igennem din private have. Det bliver simpelthen ikke meget bedre, så hvis du drømmer om at få naturen til nabo og samtidig flytte ind i en vaskeægte liebhaverejendom, skal du sætte kurs mod Vangevej 6B i Strøby Egede.

På denne adresse venter dig et flot syn i form af denne gennemførte ejendom fra 1981, som har en lang række kvaliteter at byde på. Villaen er designet således, at der altid er direkte adgang til det omkringliggende udeliv – nærmest uanset hvilket rum, du bebefinder dig i, kan du nyde en skøn udsigt eller slå én af de mange døre op til husets terrasser eller balkoner hele vejen rundt. Andre kvaliteter, som er værd at fremhæve, er jordvarmeanlægget som varmer huset op, samt den store lukkede dobbeltgarage, som er tilknyttet huset, og præsenterer sig med grav (der både kan stå tildækket eller åben) – en perfekt afdeling til fritidsmekanikeren.

Selve huset er på 200 boligkvadratmeter, som fordeler sig over to plan med en rigtig god planløsning. Boligen indeholder bl.a. tre gode værelser, hvilket gør den ideel for familien, og i samme ombæring er der badeværelser på begge etager, hvoraf det ene står fuldt udstyret med både brusemiljø og karbad. Dertil består indretningen af flere dejlige opholdsrum, som alle er fulde af lys takket være det gode samspil mellem ude- og indeliv. Du er altid kun et øjeblik fra de mange betagende udsigtspunkter, som tillader dig af følge med i årstiderne og se skovens blade ændre sig fra grønne til dybrøde og videre til nøgne, slanke silhuetter, som sneen så småt dækker til. Endelig kan du glæde dig til at opleve 1. salens fantastiske udestue med tilknyttet tagterrasse, som formår at forlænge sommerhalvåret og danne rammen om mange gode stunder.

Den helt store wauw-faktor ved denne bolig finder man imidlertid udendørs. Den skønne have går nemlig hele vejen ned til Tryggevæde Å, hvilket giver en lang række unikke muligheder. Her kan du have din egen kano liggende og sejle direkte ud i naturen, ligesom du kan fiske på egen grund og hale havørreder, ål og rekordstore gedder i land. Som prikken over iet kan du se frem til en uovertruffen beliggenhed i den hyggelige by lige udenfor Køge, som har det hele. Du bor tre minutter fra Solgårdsparken, skoven og den attraktive badestrand samt i nærheden af flere gode indkøbsmuligheder og skole til børnene.

Villaen er flot vedligeholdt, f.eks.er der ikke en eneste bemærkning på el-rapporten og tilstandsrapporten er også pæn, men stilen trænger til en opgradering, så har I mod på at indrette og modernisere huset, så det passer til jeres smag, så har I mulighed for at få et fantastisk hjem, med en ualmindelig vidunderlig beliggenhed!

Dette sted skal opleves med egne øjne.

OBS: SÆLGER OPFØRER MED STOR HENSYNSTAGEN TIL BEGGE HUSE, ET NYT ÉT-PLANS HUS MED FLADT TAG SYD FOR VANGEVEJ 6B - SE SIDSTE BILLEDE I FOTORÆKKEN


Luk og vis tekst

Klik her for at bestille en salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500