3250 Gilleleje, Østre Alle 51C

DETALJER

 • Sagsnr B1441
 • Adresse Østre Alle 51C
 • Postnr. /By3250 Gilleleje
 • Type Villa
 • Kontant 5,495,000 Kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 7,569 Kr.
 • Energimrk. F
 • Bolig 200 m²
 • Kælderareal 50 m²
 • Grund 937 m²
 • Rum 6
 • Plan 2
 • Byggeår 1918

Vis stort kort

Østre Alle 51CGennemrenoveret stor patriciervilla med skøn beliggenhed.På en blind stikvej til Østre allé på vandsiden, beliggende i 2. række til Øresund og med kun en kort gåtur til Fyrstien og strandparken med badebro og fin sandstrand, finder man denne smukke snart 100 år gamle Patriciervilla som netop har gennemgået en omfattende renovering og derfor fremstår i meget flot stand.

Villaen indeholder:
Stor og lys Hall med smukt åbent trappeløb til 1. salen. Stort klassisk køkken i hvide elementer og med masser af skabs- og bordplads. Køkkenet har egen indgang samt trappe ned til kælderen.
Fra køkkenet der via dobbelte franske døre adgang til stor og højloftet spisestue med skønt lysindfald fra palævinduerne mod terrassen og haven. Fra spisestuen er der udgang til den støbte terrasse mod kysten hvorpå aftensolen kan nydes. Gennem den indbyggede og oprindelige skydedør går man ind i dagligstuen, som ligeledes er meget rummelig. Fra dagligstuen er der udgang til dejlig sydvendt terrasse.
I stueplanet findes ligeledes kontor/værelse samt et gæstetoilet.

1. salen byder på:
Repos med indbyggede skabe. Meget stort soveværelse med fantastisk lysindfald fra 3 sider og skøn udsigt til havet, værelset er så stort at det sagtens vil kunne benyttes som en ekstra stue, alt efter hvordan man indretter sig i villaen. Endnu et stort værelse med udgang til altan samt egen dør til badeværelset med brusniche og dobbelt håndvask. Det tredje værelse på 1.salen har en god størrelse og der ligeledes udgang til den sydvendte altan.

I kælderen findes fyrrummet med helt ny fjernvarmeinstallation, et vaskerum samt et stor disponibelt rum.

I tilknytning til villaen findes et muret udhus som er bygget samtidig med hovedhuset og med samme arkitektoniske udtryk. Der er fin plads til opbevaring i udhuset som er opdelt i et mindre og et større rum.

I forbindelse med den omfattende renovering er alle elinstallationer udskiftet og styres i dag med ABB-free@home Wireless system. Alle varme og vvs-installationer udskiftet.
Med undtagelse af palævinduet på reposen er alle døre og vinder udskiftet til moderne lavenergiruder. Alle flader fra gulv til loft er behandlet i bund og fremstår derfor meget flotte.

Udvendig er villaen pudset op fra bunden og tagrender, nedløbsrør etc. er nye og udført i zink.
Renoveringen er i det hele taget med succes udført med stor fokus på den oprindelige arkitektur, og resultatet er en sjældent set smuk og herskabelig ejendom som er klar til nye beboere i et århundrede mere.

Det I skal gøre som nye ejere af denne prægtige villa, er at sætte jeres eget præg på den nyanlagte have, eventuelt med en indkørsel eller carport, måske nogle nye bede og hvad der ellers kan opfylde jeres ønsker til den optimale ramme om villaen.

Udover den åbenlyse nærhed til vandet og den skønne natur ved strandparken, er der via Fyrstien kort afstand til Gilleleje havn og Gilleleje bymidte som byder på nem indkøb, gode spisesteder og et rigt kulturliv.


Luk og vis tekst

Klik her for at bestille en salgsvurdering

Notar Ejendomsmægleren aps, CVR.:32478123 Bank: Nordea bank - Reg.: 2191 Konto: 8975387500